Hvem er vi?

Elvebyen Familiekirke er en menighet for barn, ungdom og voksne. Vi ønsker å være en kirke for hele familien, der vi møtes i kirken og i hjemmene for å lære om Jesus, be, og bli kjent med nye mennesker.

Våre hovedsamlinger er på søndager klokken 17:00. Her har vi søndagsskole for barna, levende musikk med band fra kirken og undervisning fra Bibelen. Kom gjerne i god tid for en prat før samlingen starter, kaffen er klar i døra fra 16:30.

Vi ønsker å være en kirke med et positivt miljø for barn og ungdom. Et sted der man kan komme som man er, lære om Gud og bli kjent med nye venner. Ungdommene har egne samlinger, og vi har felles konfirmasjonsopplegg med flere andre menigheter i NB Tentro. Barna har søndagsskole under kveldsmøtet på søndager, Fredagsklubb og TWEENSfredag på fredager.

Vi ønsker også å skape møteplasser for mennesker i ulike livssituasjoner. For ungdom og voksne har vi smågrupper som sosiale studiegrupper i forskjellige hjem i kirken. For de eldre har vi formiddagstreff hver måned. I løpet av uka møtes forskjellige musikkgrupper til øvelser, og vi arrangerer mammakafé i samarbeid med Filadelfiakirken.

Som kirke tenker vi at tanker og spørsmål om Gud, tro og tvil er en del av det å være menneske. Samlingene i Elvebyen Familiekirke er åpne for alle. Her er du velkommen til å stikke innom uansett hva du tror om Gud og livet, eller om du bare er nysgjerrig på hvordan en kirke ser ut på innsida.